Heej bloggen

Hej här igen alla mina vänner.
Igår firade vi mitt 15 års fest hos pappa. Det var bra kalas. Jag fick det mästa pengar och present kort.
Jag fick ett nytt armband som heter Pandora i den skal man  samla olika maskotar det kan vara silver eller guld förgade. jag har silver. En pandora maskot kan kosta tyypöver 100 euro, min maskot kosta kring runt 20 euro.
Jag fyller merätta i morgon den 23.11.2010..

tack o hej < 3333333

HEI !!

Hej jag har haft de bra i dag. Vi har haft musik kafee i fest saalen o sånt missa en timme historia. Jag blev jätte glad över sifrorna. Här kommer mitt betyg:

MITT BETYG

Uppförande: 10

Modersmål: 7

Finska: 7

Engelska: 7

Matematik: 8

Fysik: 7

Biologi: 8

Religion: 7

Historia: 6

Musik: 8

Slöjd: 8

Gymnastik: 8

I medeltal tyyp 7,3 Men jag är int så säker

Hej

Hej idag har jag haft det bra.

jag missade 2 timmar altså finska och geografi, för jag hadde tid till sjukhuset på morgonen.
Första tiden började kl 9.00 då hadde jag fysioterapeut där kolla dom mig jag fick göra olika roliga övningar fysion tog en timme. Efter det gick vi och köpa bröd och en tripp till mig som lunch för jag han inte äta i skolan. Sen hadde jag fara till sjukskötaren där ville hon väta min lengd och vikt det tog ungefär 10 minuter till sist hadde jag barnläkare där kolla hon min syyn jag kunde se bätre med vänsta ögat :). Efter det ringde  vi till pappa att han får hemta oss därifrån. Jag åt maten i bilen sen förde vi mamma först till sitt jobb och sen förde pappa mig till skolan.
Jag hann på nest sista blocke de var tillval som var textil slöjd det hadde jag 2 timmar sen efter det sluta vi kl 13.45
då vänta jag i skolan på Anne som sluta jobbe kl 14 då vänta jag tyyp en halv timme i skolan det gick snabbt.

RSS 2.0