jess!

Jippii Bige prove är förbi.
Provet var 4 sidor lång med 9 frågor. Jag tycker att det gick bra jag gjorde mitt bästa jah hoppas att jag får tyyp en 7. Nu börjar Fredags myys hemma jag ska bara  chilla<333

hei

Ush Bige prov på fredagen sista block skulle int vila skriva men man måst!!! Jag har läst igenon boken två gånner + olika papper. jag gör mitt bästa de är huvudsaken ;)....
Puss. hejdå < 33333 By: jenna.

Avslunings resa <3

Vi startade på lörda morgon kl 9.30 vid gamla busstationen. Vi var med en stor buss men det va ganska onördigt att fara me stor buss för vi var bara 15 flickor + tränarna.
Jag satte i bussen med Hanne <3. Vi fick gissa då vi starta iväg att vart vi skulle fara.
Se fick vi veta att vi körde först till Tuuri där shoppa vi i många timmar men jag hitta bara en svart tub halsduk den kosta bara 9 euro se åt vi där på ställe vi tog med Hanne Juustoateria det va gott. sen kl 14.30 skulle vi vara i bussen för vi skulle starta vår väg till Kuortanes idrots plats. När vi kom fram dit så packa vi ur bussen våra väskor sen fick man bestämma om man ville vara 2-3 personers rum, jag och Hanne  tog ett rum. Man fick också en karta att man skulle hitta där. Först packa vi upp väskorna och sen gjorde vi våra sängar klara vi bädda dom fördigt. Vi hadde en timma på oss att gå runt där på ställe. De var fint där. Lunchen var jätte god man fick ta så mycket som man ville ha det var som buffee. På kvällen hade vi vår första aktivitet det var Bowling vif hotellet. Vi hadde alla banor där som fanns. Vi var i 3 personers grupper vi hadde tid att bowla 1h 30min. Det var roligt det gick helt bra för mig.
Efter det hadde vi en halv timme att byta om för vi skulle fara till ett ställe där det var mycket att göra Spela Wii
9m mjuk rutsmana där fick vi vara lite över 1 timme. Efter det hadde vi kvällsmat vid hotellet.
Nästa morgon...
Vi vaknade kl 8.30 och vi hadde morgon mål kl 9.00
vi började typ nästan genast att packa och städa våran rum.
Efter det hadde vi e timme på oss att bli färdigt att ha styrkke övningar.
Vi hadde spinning i en halv timme det var ganska tungt men roligt, efter det fick man göra olika övningar springa på spring matta och mycket annat efter det fick man byta kläder och sen hadde vi genast efter spelade vi fyra mål det va helt kul men man frös då man skulle vänta. Vi starta hem kl 15 och var hemma typ kl 17.
Det var en rolig resa!!!!
RUMrum

Läs


RSS 2.0